Annons:

Wahoo – toppbanner (kampanjperiod 2, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Nyhetsbrev 1 oktober

Nyhetsbrev 1 oktober

Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev!

 
 
1 October

tribild

2015 firar Vätternrundan sin 50:e runda genom att arrangera VM i långdistanstriathlon mellan 26-28 juni. På lördagen går VM där eliten på distansen kommer att vara på plats. 4 km simning, 120 km cykling och 30 km löpning ska avverkas innan världsmästaren koras. På söndagen finns en öppen tävling på sprintdistans där alla är välkomna och de lite yngre kommer kunna testa triathlon genom Tri4fun. Kort sagt en folkfest för alla som är träningsintresserade, så missa inte det!

richardlidingo

Grattis till alla er som klarat Lidingöloppet och fullföljt Klassikern!
I helgen avgjordes Lidingöloppet och med det spräcktes det sista målsnöret för många som försökt sig på En Svensk Klassiker. Vår marknadschef Richard Herrey håller på att genomföra Klassikern men har Vasaloppet kvar. Han säger om loppet;
– Det var en mycket trevlig, om än nog så jobbig, upplevelse att få delta i Lidingöloppet. Jag har bara positiva saker att säga om det bemötande jag upplevde längs hela banan med mycket värme, omtanke och proffsighet på alla sätt och vis. Det gjorde den långa tunga vägen så mycket lättare. Jag vill rikta ett stort tack till hela organisationen och alla kamrater i spåret!

RIDE_logo_green_RGB

Cykla med hjärtat!
Tidigare år har du kunnat välja på tre olika starttidsintervaller; röd, grön och orange. Nytt för i år är att du kan välja blåa interavaller och om du får det så donerar du 250 SEK till Barncancerfonden. Starttiderna är utspridda och du kan välja upp till 6 olika intervall i prioriteringsordning där 1 är mest aktuellt och 6 minst aktuellt. Om du redan har intresseanmält dig kan du givetvis ändra dina önskade starttider. Anmälan till Vätternrundan 2015 öppnar den 4 november kl. 19.00

Annons:

Enervit – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten