Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Anmälan och En Svensk Klassiker

Anmälan och En Svensk Klassiker

 
 
25 August

Anmälan till 50-årsjubileumet 2015

Nästa år går den 50:e Vätternrundan i ordningen. Så hur gör du för att anmäla dig? Intresseanmälan till Vätternrundan 2015 har redan öppnat på Mina Sidor. Som vanligt måste du ha ett konto hos oss vilket du får när du anmäler dig till något av våra lopp, och om du har varit anmäld tidigare finns du med stor säkerhet redan inlagd. Du kan då få lösenord och/eller kundnummer skickat till dig eller så kan du kontakta kundtjänst 0141 22 32 90 för att få nya inloggningsuppgifter.

Därefter väljer du om du vill cykla själv, skapa en grupp eller gå med i en grupp. Om du skapar en grupp får gruppen en anmälningskod som du själv skickar ut till de du vill ska vara med i gruppen. De måste sedan gå in och intresseanmäla sig och välja att gå med i en grupp och då ange den anmälningskod som du (gruppskaparen) skickat ut. Intresseanmälan enskild eller i grupp måste vara gjord senast sista oktober. Därefter är det bara att vänta till den 4 november kl. 19.00 då anmälan öppnar. Trycket på platserna är stort så de gäller att vara med i svängarna. 19.00 går du till www.vatternrundan.se och klistrar in din/gruppens anmälningskod och trycker på anmäl. Om du är en av de lyckliga som får plats kommer ett mail gå ut inom 24 timmar som säger åt dig att betala din/gruppens plats/-er inom 5 dagar för att bekräfta din plats.

För Tjejvättern och Halvvättern gör du samma steg som för Vätternrundan men istället för att vänta kan du anmäla dig och betala på en gång. Anmälan till Tjejvättern öppnar den 9 september kl. 09.00 och för Halvvättern den 10 september kl. 09.00.


Du missar väl inte succé-serien på SvT?

Under fem tisdagar klockan 21 får du i dokumentärserien En klassiker följa fyra deltagares kamp mot sig själva. Målet är att genomföra En Svensk Klassiker: Vasaloppet eller Engelbrektsloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet – under ett år.

I program två är det tid att simma tre kilometer i Vansbrosimningens kalla vatten och det är en ny upplevelse där tävlingsinstinkten börjar visa sig på riktigt. Insikten om att det finns mer i livet än träning och tävling gör sig också påmind och bröllopsklockor klingar i takt med simningen i vattnet.

Missade du det första avsnittet där deltagarna tog sig an Vätternrundans 30 utmanade mil kan du se det avsnittet och mycket annat på http://www.svt.se/en-klassiker/

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten