Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Halvvättern > Loppen ökar!

Loppen ökar!

 
 
5 February

Tjejvättern ökar!
Att loppet är populärt råder inget tvivel om. Och om man får tro siffrorna blir årets upplaga av Tjejvättern en rekordrunda. Vi har i år hundratals fler anmälda än förra året så här dags och nya kommer in i en strid ström. Det finns platser kvar men vänta inte för länge. Läs mer om Tjejvättern här!

Vätterntriathlon ökar!
Även deltagandet i Vätterntriathlon ökar. Vill du sätta ribban högt och satsa max för att testa din ultimata nivå är Vätterntriathlon långdistans något för dig. Här finns alternativ för både motionär som elit. Läs mer om loppet här!

Halvvättern ökar!
I Halvvättern är ökningen ännu större än i Tjejvättern och dagligen fylls loppet på. Vill du ha den starttid du önskar bör du kanske gå från tanke till handling. Även om loppen inte blivit fulltecknade än så pekar trenden däråt. Läs mer och anmäl dig här

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten