vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Stort intresse för Vätternrundan 2014

Stort intresse för Vätternrundan 2014

 
 
5 November

Vi är naturligtvis glada för det enorma intresset för Vätternrundan.

Samtidigt är det tråkigt att inte vi kan erbjuda alla en plats. Vi vill inget hellre än att alla som vill ska få dela upplevelsen. Många ringer och mailar frågor och här kommer några svar:

  1. Det kommer som vanligt att öppnas en transferperiod för namnbyte och överlåtanden i april 2014 (datum meddelas senare)
  2. Ska du köra ”Klassikern”  har du som klassikerdeltagare  chans att anmäla dig direkt efter Vasaloppet på vår hemsida 3/3 – 17/3 (anmälan öppen 2 veckor för klassiker). Kravet för anmälan är minst fullföljt skidlopp 2014 (Vasaloppet 90km, Öppet Spår 90km eller Engelbrektsloppet 60km). Anmälan kostar då i mars 1750 SEK men är inte överlåtningsbar.  Alla som följer anmälningsreglerna är garanterade en startplats under dessa 2 veckor.
  3. Några nämner att de upplevt  vissa tekniska problem pga det stora trycket under kvällen. Vi är naturligtvis ledsna om tekniken ställt till det för dig. Vissa har uppfattat saker i anmälningsproceduren som krångliga eller att man har synpunkter för förbättringar. Vi uppskattar er feedback och tar till oss era idéer och konkreta synpunkter.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten