Annons:

Carlsberg – toppbanner (sommar 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Halvvättern--> > 6 dagar kvar…

6 dagar kvar…

 
 
25 October

Förlåt att vi tjatar. Men vi vill ogärna se att någon missar att intresseanmäla före 31:e oktober och på så sätt gå miste om chansen att anmäla sig till Vätternrundan 2014. Därför tjatar vi lite till. =)

Glöm inte att kolla vår Steg-för-steg och vår FAQ!

Anmälningsförfarande

 • Intresseanmälan senast 31/10 för grupper eller enskild cyklist. Intresseanmälan senast 31/10 är krav för att kunna anmäla sig den till Vätternrundan 2014 den 4/11.För TV samt HV anmälan gäller inte detta stoppdatum!
 • Kolla så att intresseanmälan ser rätt ut. Har du valt de starttider du önskar?
 • Anmälan Vätternrundan 2014 öppnar 4/11 kl. 19:00. Ange anmälningskod samt bekräfta anmälan. Vid gruppanmälan (där samtliga i gruppen måste vara intresseanmälda på Mina Sidor senast 31/10 under samma anmälningskod). Kontrollera gruppen på Mina Sidor så att alla är med. En anmäler hela gruppen med anmälningskod samt bekräftar anmälan.
 • 5/11 skickas bekräftelse mail med starttid samt betalinformation ut till dem som erhållit startplatser. De som inte erhållit startplats får meddelande om att de är placerade i kölista. Ingen brådska med betalning då detta kan ske inom 5 dagar.
 • Om betalning ej sker faller endast den obetalda startplatsen bort och erbjuds kölistan samtliga som betalat tex i gruppanmälan behåller sina startplatser.

Ändra intresseanmälan

 • Om du t.ex. har anmält dig själv men istället vill gå med i en grupp gör du såhär:
  Logga in på Mina Sidor.
  Klicka på aktuellt lopp under ”Mina anmälningar”
  Till höger om intresseanmälan klickar du på ”papperskorg ikonen” för att ta bort intresseanmälan. Har du bekräftat intresseanmälan ligger den i kundkorgen. Då får du först radera den i kundkorgen och sedan under aktuellt lopp.

Startavgifter

 • Vätternrundan 300km med anmälan 4/11 (enskild anmälan eller gruppanmälan) 1350 SEK/person
 • Halvvättern 150 km med anmälan tom mitten av mars 2014 (enskild anmälan eller gruppanmälan) 690 SEK/person
 • Tjejvättern 100km med anmälan tom mitten av mars 2014 (enskild anmälan eller gruppanmälan) 590 SEK/person

Klassikerplatser

 • Som klassikerdeltagare har du två anmälningsalternativ. Gör en vanlig anmälan där intresseanmälan görs först på Mina Sidor och sedan anmälan den 4 november kl 19:00. Det är först till kvarn som gäller på anmälningsdagen. Skulle du inte komma med, så har vi Klassikerplatser reserverade.
 • Direkt efter Vasaloppet öppnas klassikeranmälan på vår hemsida (anmälan öppen 2 veckor för klassiker). Kravet för anmälan är minst fullföljt skidlopp 2014 (Vasaloppet 90km, Öppet Spår 90km eller Engelbrektsloppet 60km). Anmälan kostar då i mars 1750 SEK men är inte överlåtningsbar. Alla som följer anmälningsreglerna är garanterade en startplats under dessa 2 veckor.

Annons:

Wahoo – toppbanner (kampanjperiod 2, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten