Ad:

(Svenska) Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Halvvättern > Vinn startplats till Tjejvättern och Halvvättern!

Vinn startplats till Tjejvättern!

 
 
8 May

Fortfarande i valet och kvalet om du ska cykla Tjej- eller Halvvättern? Missa i så fall inte chansen att få din startplats betald! Tävlingsregler och information hittar du på vår Facebook-sida: Tjejvättern och Halvvättern.

Lycka till!

Tävlingsbestämmelser
Tävlingen är öppen för alla som inte redan innehar en startplats i 2015 års Tjejvättern eller Halvvättern (för Tjejvättern: Endast kvinnliga tävlingsdeltagare). Juryn består av Vätternrundans personal, juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till den 15 maj 2015 och vinnarna presenteras på Vätternrundans hemsida och sociala medier. Åldersgräns: Lägsta tillåtna ålder för deltagande 15 år. För deltagare under 18 år krävs målsmans godkännande.

Vid frågor om tävlingen, kontakta Martin Roxvret på martin.roxvret@vatternrundan.se
tjejvattern-tavling4

Ad:

(Svenska) Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Our partners

Vätternrundan would never be what it is today if it wasn't for our fantastic partners who share our passion for the sport of cycling.