HALVVÄTTERN 150 KM

Ett roligt lopp för alla cyklister

Anmälan är öppen på Mina Sidor!

Välkommen till Halvvättern, 13 juni 2021

Halvvättern är ett mycket populärt lopp och lockar cyklister på alla nivåer. Det är ett socialt lopp med täta klungor och går i vacker vätterbygd längs vätterkusten vid Omberg och längs östgötaslätten. Halvvättern är dessutom en del av En Svensk Klassiker Halva.Anmäl dig till Halvvättern

3 steg för anmälan till Halvvättern 150 km


Steg 1 - Halvvättern

Skapa din profil/logga in

Har du varit med i något av våra lopp tidigare är du redan registrerad. Om du är ny går du till Mina Sidor och registrerar dig.

Skapa profil

Steg 2 - Halvvättern

Intresseanmälan

Du anmäler dig till Halvvättern 150km med den anmälningskod du får via intresseanmälan på Mina Sidor.

Anmäl dig!

Steg 3 - Halvvättern

Anmäla & betala

Du kan anmäla dig och betala direkt efter du gjort intresseanmälan.

Logga in och betala

Allt du behöver veta

Om loppet

Om loppet

Halvvättern är ett roligt och utmanande cykellopp i vacker och varierande natur. Längs Vätterns dramatiska kustlinje vid Omberg och längs östgötaslätten bjuds deltagarna på såväl en naturupplevelse som en social cykelutmaning. Läs mer om loppet här.

Läs mer

Inför start

Inför loppen

Inför cykellopp som Halvvättern finns det självfallet flera frågor som behöver ett svar. När, var, hur? Allt du bör känna till inför loppet finner du här.

Läs mer

Under loppet

Information & Boende

Vad gäller under cykelloppet gällande tillgänglighet av deltagarservice och är det något jag som cyklist eller åskådare bör ha i åtanke? Läs om vad som gäller under loppet här.

Läs mer

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten