vatternrundan.se > Zwift x Vätternrundan

Zwift x Vätternrundan

Via vårt samarbete med den digitala träningsplattformen Zwift kan du nu träna tillsammans med cyklister från hela världen under vintern.
Ett smart (och roligt) sätt att förbereda sig inför Vätternrundans lopp. Let’s Zwift!

Kom igång med Zwift!

Stadium x Vätternrundan E-Race

Söndagen den 20 mars klockan 14.00 är det premiär för Stadium x Vätternrundan E-Race. En 64 km lång svettfest i Zwifts magiska värld – där ben, lungor och pannben sätts på prov. En perfekt uppladdning och formcheck inför årets upplaga av Vätternrundan.
Ett cykelevent fyllt med energi och fina erbjudanden.

Vätternrundan E-Race @Stadium

2022-03-20, kl. 14.00
Bana: Tire-Bouchon, France
Distans: 64 km
Ett livesänt race med fina priser i potten. Genomförs i samarbete med Stadium och Wahoo.

Läs mer och anmäl dig

Det här händer den 20 mars

Starten går klockan 14.00 och alla är välkomna att delta. Tävlingen görs i samarbete med Wahoo och kommenteras av inga mindre än Jessica Falkman och Guided Heroes Zwift-guru Jimmy Bodin. Tillsammans lotsar de deltagare och åskådare igenom hela sträckan. Alla som deltar i Zwift-racet har även chansen att vinna fina priser från Wahoo.

Upplev racet på plats
Vill du uppleva racet på plats ska du bege dig till Stadium Gallerian i Stockholm. Där kommer nämligen inbjudna cyklister göra upp om segern. I butiken kommer även åskådare kunna testa produkter från Wahoo och tävla om presentkort. Kom i tid! De första åskådarna kommer få riktigt fina goodiebags.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten