vatternrundan.se > Zwift x Vätternrundan

Zwift x Vätternrundan

Via vårt samarbete med den digitala träningsplattformen Zwift kan du nu träna tillsammans med cyklister från hela världen under vintern.
E-cykling är ett smart (och roligt) sätt att förbereda sig inför Vätternrundans lopp. Let’s Zwift!

Det här behöver du för att komma i gång med e-cykling

Vintern är perfekt tid för alla, oavsett nivå, att genomföra tidseffektiv och kvalitativ intensivträning inomhus. Här nedan listar vi prylarna som du behöver för att komma i gång med e-cykling.

En smart trainer (Kickr, Core eller Snap) som du kopplar på din egen cykel eller en smart stationär cykel (exempelvis Kickr Bike).

En digital enhet med skärm – telefon, surfplatta, dator eller tv – som du kan ladda ned en app på.

Ett abonnemang på en plattform, exempelvis Zwift.

Ett tips är också att investera i en trainermatta och ordentlig fläkt.

Vätternrundan E-Race

Fyll vattenflaskan, fram med fläkten och handduken! Söndag den 10 mars kl. 11.00 tar vi årets gemensamma Zwift-träningssäsong i mål med Vätternrundan E-Race.

Vätternrundan E-Race

2024-03-10, kl. 11.00
Bana: The Big Ring, Watopia
Distans: 48,9 km

Läs mer och anmäl dig

Det här händer den 10 mars

Häng med oss på en 49 kilometer lång svettfest på banan The Big Ring i Watopia, där din styrka, uthållighet och snabbhet kommer att sättas på prov. En perfekt uppladdning och formcheck inför årets upplaga av Vätternrundan. Tävlingen genomförs i samarbete med Wahoo, Flowlife, Guided Heroes, Shimano och alla som deltar i racet är automatiskt kvalificerade till utlottningen av följande produkter:

1x Wahoo Headwind (värde 3 490 kr)
Vinnare: Tobias Igefors
3x Flowgun One från Flowlife (värde 3 290 kr)
Vinnare: Emil Frennberg, Niilo Kilbo Tornberg & Camilla Ahlberg
2x Presentkort från Stadium (värde 500 kr)
Julian Rieger & Elisabeth Hansson

Live från Beyond The Wall Cycling Studio
Direkt från Beyond The Wall Cycling Studio i Västerås kommer Zwift-gurun Karl Tiselius lotsa deltagare och åskådare igenom hela sträckan. Få koll på cyklisterna, men också på vad som krävs för att komma i gång med e-cykling. Livesändningen hittar du på Beyond The Wall Cycling Studios Youtube-kanal, och här på vatternrundan.se. Vi ses, i Watopia!

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten