vatternrundan.se > Om anmälan > Starttidsbyte

Starttidsbyte

Individuellt starttidsbyte via Mina Sidor är möjlig mellan den 6 december och 5 juni 2025 kl. 09:00 för samtliga kortare lopp utom MTB-Vättern, till en kostnad av 200 SEK som betalas direkt på Mina Sidor. För Vätternrundan 315 km gäller 11 juni 2025 kl. 09:00.

Starttidsbyte via Mina Sidor – steg för steg

  1. Logga in på Mina Sidor.
  2. Välj aktuellt lopp för starttidsbytet.
  3. Klicka på Byt starttid.
  4. Välj först en starttidsintervall och därefter en starttid i rullisten. Notera att starttider i en intervall kan ta slut.
  5. Klicka på fliken Bekräfta tidsbyte och fortsätt därefter till betalning, Observera att ditt byte blir bindande så snart du bekräftat det. Din nya starttid blir godkänd först när vi mottagit din betalning, som ska ske inom 24 timmar. Vid utebliven betalning blir du flyttad till en slumpmässigt vald starttid.

Starttidsbyte på plats i Motala

Starttidsbyte på plats i samband med loppen sker vid Ändringar på Evenemangsområdet i mån av plats till en kostnad av 200 SEK/person. Betalning görs med kort eller Swish, ej kontanter.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten