vatternrundan.se > Mönsterjakten

Mönsterjakten

Vad cyklar du i för mönster?

Från den 30 maj till 3 juni, Cykelns dag, kan ni vara med oss och cykla i mönster. Du väljer ett valfritt mönster/form som du vill cykla eller varför inte gå på känsla?
Spara ner en bild på din väg och posta den på Instagram med hashtag #mönsterjakten och #vätternrundan , så är du med och tävlar om fina priser från Wahoo.

Så här fungerar Mönsterjakten

Hur går det till?

Har du koll på dina vägar och älskar att cykla kommer det här inte bli några problem för dig. Du ska nämligen cykla i ett mönster eller en form, spara en bild på din cykeltur och lägga upp den på Instagram. Tävlingen utgår från Instagram där du använder dig av en hashtag – #Mönsterjakten och #Vätternrundan för att vi ska kunna ta del av ditt mönster.

Vad behövs?

Du behöver en cykel och en mobil/GPS-sändare, något som registrerar vägen du åker. Ett glatt humör och en gnutta påhittighet.

Mönster och priser

Vill du ta del av andras mönster och se vad de har hittat på? Kika in på #mönsterjakten via Instagram.

Genom att delta är du automatiskt med och tävlar om pulsband och cykeldator från Wahoo. En jury med representanter från Vätternrundan och Wahoo utser vinnarna.

MÖNSTERJAKTEN

Datum: 2022-05-30 – 2022-06-03
Utmaningen: Cykla i ett mönster!
Hashtag: #Mönsterjakten

Prisbord – Mönsterjakten

Genom att delta i Mönsterjakten har du möjlighet att vinna något av följande priser:

WAHOO Element Bolt eller WAHOO Tickr

Dela #Mönsterjakten

Ladda upp dina upplevelser i sociala medier och tagga #Mönsterjakten och #Vätternrundan för att vara med och delta i tävlingen.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten