Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Följebilar

Följebilar finns ute på banan

Vi har ett stort antal bilar på plats under evenemangsdagarna för att sköta alla transporter. Behöver du assistans efter banan är det bara att stanna och vinka till dig en av våra följebilar som då kör dig till närmaste framförvarande depå. Och skulle du behöva avbryta loppet anmäler du det till funktionär och blir sedan skjutsad i buss tillbaka till Motala. Din cykel transporteras separat tillbaka och hämtas under Vätternrundan på Zederslundsskolan och under MTB-Vättern, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km och Halvvättern 150 km vid cykelparkeringen i anslutning till Motala Folkets Hus. Observera att cykeltransporten sker på egen risk och att Vätternrundan frånsäger sig ansvaret för din cykel under transporten. Det är dock mycket ovanligt att skada uppstår på cykeln, då funktionärerna lastar cyklarna med största försiktighet.

Egen följebil är inte tillåtet

Respektera vår och polisens maning om att inte ha med dig några privata eller företagsbilar utmed banan. Det är trångt nog ändå utmed vissa vägavsnitt. Vätternrundan har fullgod service med följebilar och en väl utbyggd transportorganisation.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten