Cykelservice

Cykelservice finns utmed banan och på mässområdet

Under loppet får du hjälp med justeringar och eventuell punktering. På mässområdet erbjuds även cykelservice. Om det är något du saknar i din utrustning så kan du köpa det i den välförsedda Stadiumbutiken på mässområdet.

Serva din cykel hemma före start

Kör du på tunna däck? Ta med däck i reserv. Se med fördel över och låt serva din cykel innan resan till Motala. Loppet innebär ganska stora påfrestningar på både dig själv och din cykel.

Cykelmekaniker finns på plats

Våra cykelmekaniker är ett stort team som finns vid start och i depåerna utmed banan för att hjälpa dig med allt från små justeringar till större reparationer för att du ska få en så behaglig cykeltur som möjligt.

Reparationer

Under loppen finns cykelservice i anslutning till starten och vid samtliga depåer dit du om så är nödvändigt kan få skjuts av en följebil. Om du skulle behöva reparera din cykel under loppet får du en faktura skickad per e-post efter arrangemanget, betalningen genomförs på Mina Sidor.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten