Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)

Boka boende redan idag!

Boende finns alltid till alla, men boendets standard varierar. Boka gärna ditt boende i god tid före Cykelveckan. Det finns gott om campingar, grupplogier och privatboenden i form av rum, lägenheter och villor. Förutom att det är roligt att stanna kvar i Motala och njuta av ett väl genomfört cykellopp, är det viktigt att vila innan du kör bil. För Vätternrundans deltagare är kravet minst sex timmars vila efter målgång!

Turistinformation hittar du på motalasjostad.se, här finns all information om restauranger och caféer, shopping, transport och roliga saker att se och göra för medföljande familj och vänner!

Privatboenden

Motalaborna öppnar upp sina hem och hyr ut villor, hus, lägenhet, stugor, rum och parkeringsplats för husbilar med mera. Beroende på sällskapets storlek bor man själv eller delar med andra. Välj att bo centralt, nära start och mål eller i lugnet på landsbygden. Förutom boende ingår tillgång till parkering och möjlighet att ställa cykeln i förråd.

Kontakta Vätternrundans boendepartner Svecia Travels på telefon 0141-20 99 00 eller skicka ett mail till info@sveciatravels.se, så hjälper de dig med att boka boende. Eller boka online på sveciatravels.se

Till din tjänst står Lotta, Ellen och Anette på Svecia Travels.

Vätternrundans egen grupplogi och camping

I samband med Cykelveckan erbjuder Vätternrundan boende i egen regi – välj mellan vår natursköna camping vid Råssnäsudden eller någon av våra grupplogier i Motala Sporthall och Vätternrundan Arena.

Övriga boenden

Camping Staffanstorp

Motala AIF Fotbollsklubb erbjuder tillfällig camping på Staffanstorp i södra delen av Motala under Cykelveckan. Här kan du bo i husbil, husvagn eller tält. På Staffanstorps camping erbjuds inga el-platser, men det finns tillgång till WC, dusch och kök.

Karta: Se här!

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten