Annons:

Wahoo – toppbanner (kampanjperiod 2, 2024)

Ansök till den sista platsen i teamet

ŠKODA är huvudsponsor till Vätternrundan och har ett eget team i loppet. Varje år rekryteras 15 nya cyklister till ŠKODA Cycling Team. Tillsammans med lika många handplockade ambassadörer ges dessa cyklister en unik och personlig utvecklingsmöjlighet för att nå maximalt resultat under en säsong. 2022 är första gången som laget består av enbart kvinnor.

Nu har du chansen att ansöka till den sista platsen i laget, som får Hanna Johansson – vice kapten, proffscyklist och flerfaldig ambassadör – som mentor.

Ansökningsperioden har gått ut och de två (!) utvalda rekryterna har fått sina guldbiljetter. Läs mer om rekryterna på Cykla.se.

Så går ansökan till

Här nedan förklarar vi hur ansökningsprocesessen går till

Steg 2

Du fyller i ansökningsformuläret

Du har fram till och med den 31 mars på dig att fylla i ansökningsformuläret.

Steg 3

Ett urval sker

Vätternrundan och ŠKODA Cycling Team går tillsammans igenom ansökningarna. Vi letar inte bara efter starka cyklister utan motiverade, trevliga människor med de egenskaper som bidrar till en bra lagkänsla.

Steg 1

Den siste rekryten utses

Första veckan i april meddelar vi vem den siste rekryten är. Den som blir antagen kommer att få möjlighet att leva som ett proffs under tre månader. Allt för att nå lagets mål – att sätta ett nytt rekord för en damklunga på den nya bansträckningen av Vätternrundan 315 km.

Annons:

Stadium – toppbanner (2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten