vatternrundan.se > Nyheter<!--Partner--> > VIEW Ledger, ny partner i Vätternrundans sponsorfamilj

VIEW Ledger, ny partner i Vätternrundans sponsorfamilj

 
 
30 March

VIEW Ledger är ny stolt sponsor till världens största motionslopp för cyklister, Vätternrundan. Förutom att sponsra Vätternrundan och de olika motionsloppen så kommer VIEW Ledgers dotterbolag PrimeQ att ansvara för all ITservice. Ett gemensamt fokus på hälsa och hållbarhet samt servicesupport och leveranssäkerhet, var avgörande faktorer för samarbetet.

VIEW Ledger är en del av VIEW Group, en snabbväxande nordisk aktörinom ekonomi och IT. Det är dotterbolaget PrimeQ som kommer att ansvara för all IT under motionsloppenen omfattande uppgift som kräver hög servicegrad och inkluderar allt från deltagarnätverk till stationer för nummerlappsutdelning och tidtagning. Med över 20 000 deltagare måste Vätternrundans många digitala funktioner fungera på bästa sätt, något som Jessica Nilsson, sponsringsansvarig på Vätternrundan, också betonar.

– När våra event går live, så är det mängder av detaljer som ska klaffa och en stor mängd människor som ska registreras på kort tid. Under högtryck printar vi 1 000 – 1 400 nummerlappar per timme. IT-infrastrukturen är en extremt viktig del för att våra funktionärer ska kunna arbeta snabbt och effektivt och erbjuda en smidig serviceupplevelse till våra cyklister.

– Dessutom flyttar vi ut driften av viktiga kontorsfunktioner, såsom växeln, till Stadsparken och avlastar 4G-trafiken, vilket är nödvändigt när så många människor vistas på ett och samma ställe samtidigt. Därför är vi väldigt glada över att ha VIEW Ledger som samarbetspartner, berättar Andreas Lundgren, projektledare på Vätternrundan.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med det här arrangemanget. Självklart är det ett utmärkt tillfälle för våra vassa medarbetare att få visa sin tekniska kompetens men framför allt är det ett sätt att få vara med och bidra till ett framgångsrikt och minnesvärt cykellopp, säger Dennis Södergren, ansvarig för PrimeQs affärsområde IT.

Ett av VIEW Ledgers värdeord är ”care”, och Joseph Mogefors, vd på VIEW Ledger, förklarar hur det motiverar företagets sponsorskap.

Vi kan identifiera oss mycket med Vättenrundans alla cyklister. Vi gillar att utmana oss själva och sätta tydliga mål, men minst lika viktiga som målen är förberedelserna och vägen dit. Framgångar kan se väldigt olika ut, men när människor mår bra, har tydliga mål och både tar hand om sig själva och peppar varandra skapas en bra grund för framgång. Vi upplever att detta är en grundpelare som även gäller Vätternrundan, och därför är vi glada över att kunna vara med och sponsra detta närmast ikoniska event. 

För ytterligare information, kontakta:
Joseph Mogefors, VD VIEW Ledger AB
Tel: 070-797 12 07
E-post: jmo@viewledger.com 

Jessica Nilsson, sponsringsansvarig Vätternrundan
Tel: 070-515 58 90
E-post: jessica.nilsson@vatternrundan.se

 

Om VIEW Ledger
VIEW Ledger och PrimeQ ingår i VIEW Group, en snabbt växande nordisk partner inom ekonomi och IT. Bolaget startades 2004 i Norge och bedriver idag verksamhet på ett 30-tal kontor i Sverige, Norge, Finland och Indien. I Sverige finns ca 250 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Lund, Norrköping, Motala, Kalmar, Västervik och Norrtälje.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten