vatternrundan.se > Anmeldung

Anmeldung


Såhär anmäler du dig till våra lopp!

Anmälan sker i 3-4 steg:


Steg 1

Skapa din profil/logga in

Har du varit med i något av våra lopp tidigare är du redan registrerad. Om du är ny går du till Mina Sidor och registrerar dig.

Skapa profil

Steg 2

Intresseanmälan

Intresseanmälan till Vätternrundan 300K öppnar innan själva anmälningsdagen och är ett krav för att du ska kunna bekräfta och betala din plats, medan intresseanmälan till de andra loppen (Halv-/Tjej- och MTBvättern) och leder direkt till betalning och bekräftelse. Här kan du också förbereda grupper och i MTBvättern välja vilken distans du vill köra.

Intresseanmäl dig

Steg 3

Anmälan

Du anmäler dig till Vätternrundan 300km med den anmälningskod du får via intresseanmälan på Mina Sidor. De övriga loppen (Halv-/Tjej- och MTBvättern) kommer du direkt till anmälan efter intresseanmälan.

Anmäl dig!

Steg 4

Betalning

Om du fått en plats i Vätternrundan 300K får du ett mail efter anmälningsdagen som ber dig att betala inom 5 dagar för att bekräfta din plats. Övriga lopp (Halv-/Tjej- och MTBvättern) betalas direkt i samband med anmälning.

Logga in och betala

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten