FAQ

vatternrundan.se > Anmeldung

Anmeldung


Såhär anmäler du dig till våra lopp!

Anmälan sker i 3-4 steg:


Steg 1

Skapa din profil/logga in

Har du varit med i något av våra lopp tidigare är du redan registrerad. Om du är ny går du till Mina Sidor och registrerar dig.

Skapa profil

Steg 2

Intresseanmälan

Intresseanmälan till Vätternrundan 300K öppnar innan själva anmälningsdagen och är ett krav för att du ska kunna bekräfta och betala din plats, medan intresseanmälan till de andra loppen (Halv-/Tjej- och MTBvättern) och leder direkt till betalning och bekräftelse. Här kan du också förbereda grupper och i MTBvättern välja vilken distans du vill köra.

Intresseanmäl dig

Steg 3

Anmälan

Du anmäler dig till Vätternrundan 300km med den anmälningskod du får via intresseanmälan på Mina Sidor. De övriga loppen (Halv-/Tjej- och MTBvättern) kommer du direkt till anmälan efter intresseanmälan.

Anmäl dig!

Steg 4

Betalning

Om du fått en plats i Vätternrundan 300K får du ett mail efter anmälningsdagen som ber dig att betala inom 5 dagar för att bekräfta din plats. Övriga lopp (Halv-/Tjej- och MTBvättern) betalas direkt i samband med anmälning.

Logga in och betala

Annons:

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten